Een openbare verzameling van werk en hersenspinsels.
/HOME/LEVENSVERHAAL/PHOTO/STORIES/PODKAS/DE.BROEIKAS

Ik ben geboren gedurende het identiteitsloze 1994 in het nog identiteitslozere Almere. Momenteel woon ik in Eindhoven en vind mijn heil in fotografie. Daarnaast schrijf ik teksten, ontwikkel ik concepten en experimenteer ik met audiodrama's in de podcastwereld. Eigenlijk vertel ik gewoon graag verhalen, ongeacht het medium. Dat alles doe ik in opdracht, en uiteraard ook op de bonnefooi.

De liefde voor fotografie is ontstaan tijdens mijn opleiding Journalistiek en in diezelfde periode startte ik samen met een bevriende ondernemer het uitzendbureau Wildschieters. Dat groeide uit tot een tamelijk vruchtbare onderneming en hield me zo'n zeven jaar lang bezig, maar uiteindelijk werd het tijd om aan nieuwe uitdagingen te beginnen.

Na een kort uitstapje in loondienst bij het Eindhovens Dagblad begon het toch weer te kriebelen (lees: onweerstaanbare jeuk) om een nieuwe onderneming te starten. Middenin in de coronacrisis, hoe onverstandig kun je zijn? Momenteel bouw ik keihard aan De Broeikas: een creatieve hub middenin Woensel-West, waar mediamakers en jongeren in aanraking komen met elkaar. Hier kunnen ze vrijuit experimenteren op het gebied van muziek, podcasting en fotografie.

In 2019 heb ik koffie leren drinken om dat bij afspraken niet steeds hoeven af te slaan. Nu ben ik verslaafd.

(If you don't speak Dutch just call me cause I don't know how to mirror my website to an English version)